• -101 ден.
  • Нема залиха

Меко дилдо Calvin

007013R
499 ден. 600 ден. Заштеда 101 ден.

Почувствувајте ја разликата со овој реалистично меко дилдо и пловите во чувство на задоволство.

Направен е од ТПР материјал кој е целосно безбеден за вашето тело. Има тесен ентериер и многу мека надворешност која добро ја имитира кожата.

Исто така, можете да го прикачите неговиот вакумски држач на било која мазна површина. Неговата вкупна должина е 20см додека нејзината ширина е 4,2см.

За да се олесни пенетрацијата, препорачуваме да се користи лубрикант на водна основа.

За соодветно одржување, неопходно е играчката да се измие со млака вода и сапун, да се исчисти со oys Cleaner од нашиот асортиман, да се избрише и да се остави добро да се исуши.

За преглед на сите производи, видете ја категоријата вибратори. 

Меко дилдо

499 ден. 600 ден. Заштеда 101 ден.
Количина:
Нарачај по телефон
No product available!

Нема залиха

 

Гарантирана 100% дискреција

 

Брза и сигурна испорака

 

Безбедно плаќање онлајн или при достава

Почувствувајте ја разликата со овој реалистично меко дилдо и пловите во чувство на задоволство.

Направен е од ТПР материјал кој е целосно безбеден за вашето тело. Има тесен ентериер и многу мека надворешност која добро ја имитира кожата.

Исто така, можете да го прикачите неговиот вакумски држач на било која мазна површина. Неговата вкупна должина е 20см додека нејзината ширина е 4,2см.

За да се олесни пенетрацијата, препорачуваме да се користи лубрикант на водна основа.

За соодветно одржување, неопходно е играчката да се измие со млака вода и сапун, да се исчисти со oys Cleaner од нашиот асортиман, да се избрише и да се остави добро да се исуши.

За преглед на сите производи, видете ја категоријата вибратори. 

This product has no reviews!

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: