БЕСПЛАТНА ДОСТАВА за нарачки над 4000 денари. Разгледај ги производите и НАРАЧАЈ СЕГА!

  • Нема залиха

Црн дилдо 20cm

10163b
1.190 ден.

Ако сакате да се преминете на следно ниво кога станува збор за големини тогаш црн вибратор 20cm без тестиси е добар избор.

Направен е од пријатен материјал, мек и веродостоен на дното има вакумска подлога која ги ослободува рацете и лесно се фиксира на секоја рамна површина.

Долг 20cm и 4cm во дијаметар со изразени вени кои обезбедуваат дополнителна стимулација при продор. 

Нашата препорака е да се користи лубрикант на водна основа за подобра пенетрација . Не користете алкохол како дезинфекција.

За преглед на сите производи, видете ја категоријата вибратори.

Црн дилдо 20cm

1.190 ден.
Количина:
Нарачај по телефон
No product available!

Нема залиха

 

Гарантирана 100% дискреција

 

Брза и сигурна испорака

 

Безбедно плаќање онлајн или при достава

Ако сакате да се преминете на следно ниво кога станува збор за големини тогаш црн вибратор 20cm без тестиси е добар избор.

Направен е од пријатен материјал, мек и веродостоен на дното има вакумска подлога која ги ослободува рацете и лесно се фиксира на секоја рамна површина.

Долг 20cm и 4cm во дијаметар со изразени вени кои обезбедуваат дополнителна стимулација при продор. 

Нашата препорака е да се користи лубрикант на водна основа за подобра пенетрација. Не користете алкохол како дезинфекција.

За преглед на сите производи, видете ја категоријата вибратори.

This product has no reviews!

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: