БЕСПЛАТНА ДОСТАВА за нарачки над 4000 денари. Разгледај ги производите и НАРАЧАЈ СЕГА!

Fantazija.mk ги испраќа производите преку различни куриски служби. Вашата нарачка ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете како адреса за испорака. Производите се испраќаат од понеделник до петок со претходен аранжман до купувачот. Времето за испорака најчесто е 24 до 72 часа, зависно од планот за испорака на курирските служби. Доставата до помалите населени места и до селата може да има задоцнувања.

Цената за испорака е јасно е означена и наведена индивидуално.

При прием на пратката, купувачот е должен да ја провери содржината на пратката. Доколку е утврден дефект или недостаток на производот, ве молиме известете не веднаш, во рок од 24 часа по пристигнувањето на производот. Забелешките и рекламациите по временскиот период од 24 часа, нема да бидат прифатени.

Доколку поради некоја причина производот не може да се испорача во рок од 24-72 часа, купувачот ќе биде информиран за датумот на испорака со известување во описот на производот на самата страница (пред-продажби и слично).

Доколку не сте ја примиле пратката во договореното време, известете нè што е можно поскоро на shop@fantazija.mk

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: