• sample-1

  Fantazija.mk

  3 работи кои мораш да ги постигнеш во оние моменти кога сте само ти и она...
   1. Мораш да издржиш по долго од неа!
   2. Мораш ти да доминираш секогаш!
   3. Мораш да бидеш спремен за втора, трета, четврта тура!
 • ДИСКРЕТНА ИСПОРАКA

 • TЕЛЕФОН 070 922 182

 • Плати при достава

ДИСКРЕТНА ИСПОРАКА ДО ВАШИОТ ДОМ

Доставувачот не знае што има во пакетот
Ако сте надвор од Скопје, пакетот пристигнува во карго-базата. Тие не го носат дома, освен ако не го побарате тоа сами.
Пакетот е неутрален/дискретен/необележан
Не е напишано име на компанија кое што асоцира на секс шоп и слично.
На пакетот не стои никаква ознака што укажува на содржината.